Rulouri Gazon Costinesti

Rulouri Gazon Amenajari Gradini Costinesti - ART GARDEN

Rulouri Gazon Costinesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Rulouri Gazon Costinesti: Rulouri Gazon Amenajari Gradini Costinesti - ART GARDEN.

ART GARDEN - Rulouri Gazon - Amenajari - Intretinere Gradini - Spatii Verzi - 0753.012.802

Gazonul este un element decorativ nelipsit din majoritatea gradinilor si are un impact vizual mai mare intr-o gradina mica sau medie dand senzatia ca suprafata este mult mai mare decat in realitate.

In plus, gazonul este foarte adaptabil din punct de vedere al formei. Formele circulare, rectangulare sau libere pot fi oricand modificate daca doriti sa schimbati stilul gradinii.

rulouri-gazon-bucuresti baneasa

Pentru a amenaja o peluza aveti doua posibilitati: amenajarea prin semanat direct sau amenajarea cu rulouri gazon.

 montaj rulouri-gazon rustic gazon sport

Gazonul rustic poate fi aplicat si in curte, parcuri, loc de joaca sau alte spatii verzi. Se preteaza tuturor tipurilor de sol, putand fi ingrijit fara dificultate, multumita cresterii lente.

gazon-sector-4

Gazonul rustic este un mix de gazon ornamental, potrivit pentru terenurile care nu necesita tundere, precum parcurile, gradinile, spatiile din jurul gardurilor si marginilor de alei. Se obtine un strat de plante dese, de culoare verde-deschis, rezistente la uzura, seceta si la trafic intens.

rulouri-gazon-gradina, teren sportiv

Terenurile acoperite cu rulouri de gazon sport sunt de obicei disponibile pentru joc mult mai devreme decat terenurile insamantate sau stolonizate. Desi se recomanda ca si pentru terenurile acoperite cu rulouri de gazon sa se acorde cel putin o saptamana pentru „fixare”, acestea pot fi utilizate dupa doar cateva zile, in functie de formatul si calitatea gazonului utilizat.

Serviciile noastre de peisagistica acopera judetele in Ilfov, Bucuresti, Brasov, Prahova, Giurgiu, Ialomita, Constanta.

Pentru un aspect ingrijit permanent al gazonului dumneavoastra va recomandam sistemele de irigatii automate, sisteme ce asigura cantitatea optima de apa necesara gazonului si plantelor.

Servicii

 

Amenajare Gradina
- Art Garden se ocupa de mentenanta pentru spatii verzi rezidentiale, mentenanta spatii verzi industriale si intretinere spatii verzi si terenuri sportive, intretinere spatii verzi private.

 

Gazon Rulouri
- Montat rulouri gazon, transportul, montajul si rulourile incluse in pret.
- Se ofera o prima taiere gratuita a gazonului.

 

Sisteme de irigatii
- Sisteme de irigatii profesionale, cu senzori de ploaie la cele mai bune preturi! Satisfactie garantata!

 

Tratamente Plante
- Ati investit mult pentru o gradina frumoasa, nu o lasati sa se usuce! Venim in spijinul dvs cu tratamente pentru plante astfel incat sa aveti toata gradina verde!

 

Tuns Gazon
- Intretinere gazon, abonamente cu 1, 2 3, sau 4 interventii / luna.

 

Defrisari si curatare terenuri
- Aveti un teren pe care a crescut lastaris sau hatis? Va supara arboretele parazitar, tufele crescute salbatic si amorfele? Nicio problema: venim sa curatam terenul !

 

Deszapezire
- Zapada nu va mai fi o problema in curtea sau parcarea dvs.