Rulouri Gazon Mamaia

Amenajari Rulouri Gazon Gradini Mamaia ADD.GREEN EXCLUSIVE

Rulouri Gazon Mamaia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Rulouri Gazon Mamaia: Amenajari Rulouri Gazon Gradini Mamaia ADD.GREEN EXCLUSIVE.

Rulouri Gazon - Amenajari - Intretinere Gradini - Spatii Verzi - 0730.196.490

 Gazon rulou rustic sau sport - 30 ron/mp 

diploma-amenajari rulouri gazon

Gazonul este un element decorativ nelipsit din majoritatea gradinilor si are un impact vizual mai mare intr-o gradina mica sau medie dand senzatia ca suprafata este mult mai mare decat in realitate.

In plus, gazonul este foarte adaptabil din punct de vedere al formei. Formele circulare, rectangulare sau libere pot fi oricand modificate daca doriti sa schimbati stilul gradinii.

Pentru a amenaja o peluza aveti doua posibilitati: amenajarea prin semanat direct sau amenajarea cu rulouri gazon.

 montaj rulouri-gazon rustic gazon sport

Gazonul rustic poate fi aplicat si in curte, parcuri, loc de joaca sau alte spatii verzi. Se preteaza tuturor tipurilor de sol, putand fi ingrijit fara dificultate, multumita cresterii lente.

Gazonul rustic este un mix de gazon ornamental, potrivit pentru terenurile care nu necesita tundere, precum parcurile, gradinile, spatiile din jurul gardurilor si marginilor de alei. Se obtine un strat de plante dese, de culoare verde-deschis, rezistente la uzura, seceta si la trafic intens.

rulouri-gazon-gradina, teren sportiv

Terenurile acoperite cu rulouri de gazon sport sunt de obicei disponibile pentru joc mult mai devreme decat terenurile insamantate sau stolonizate. Desi se recomanda ca si pentru terenurile acoperite cu rulouri de gazon sa se acorde cel putin o saptamana pentru „fixare”, acestea pot fi utilizate dupa doar cateva zile, in functie de formatul si calitatea gazonului utilizat.

ADD.GREEN EXCLUSIVE va ajuta sa proiectati si sa creati cele mai bune solutii in materie de gradini, conform cerintelor si bugetului tau. Oferim servicii: Proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi si gradini, tratare, taiere si cosmetizare pomi, plante, gard viu, executie cursuri de apa, iazuri, cascade ornamentale, proiectare si montare sisteme de irigat computerizate, infiintare gazoane, montaj gazon rulou, alpinarii, aranjamente flori, rocarii, executarea potecilor, aleilor cu piatra naturala, cosit iarba mecanic, tuns gazon cu masini profesionale, transportul materialelor cu masini proprii.

intretinere gradini slobozia

Executam lucrari in regiunile: Bucuresti, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Olt, Constanta, Galati, Ialomita, Ilfov, Prahova, Tulcea, Vrancea.

Pentru un aspect ingrijit permanent al gazonului dumneavoastra va recomandam sistemele de irigatii automate, sisteme ce asigura cantitatea optima de apa necesara gazonului si plantelor.

Servicii

Arhitect Peisagist - Idei - Proiecte Personalizate - Plan Peisagistic - Landscape Designmontaj_gazon slobozia

Gradina este spatiul care trebuie amenajat in functie de personalitatea si nevoile tale. Noi va putem ajuta sa faceti cele mai bune si ingenioase alegeri pentru spatiul dumneavoastra.

  • Proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi, gradini
  • Tratare, taiere si cosmetizare pomi, plante, gard viu
  • Executie cursuri de apa, iazuri, cascade ornamentale
  • Proiectare si montare sisteme de irigat computerizate
  • Infiintare gazoane, montaj gazon rulou, alpinarii, aranjamente flori, rocarii
  • Executarea potecilor, montaj piatra decorativa, pavaj
  • Cosit iarba mecanic, tuns gazon cu masini profesionale
  • Transportul materialelor cu masini proprii

Pentru ca fiecare proiect este diferit, pe tot parcursul procesului, daca aveti nevoie de asistenta, va stam la dispozitie cu raspunsuri la orice intrebari de natura tehnica sau practica.

Constructii piscine

Construim piscine dreptunghiulare, ovale sau rotunde din beton, adaptate pentru fiecare spatiu in parte.  Ne deplasam la locul in care va fi amplasata pentru a vedea daca dorintele dumneavoastra ne permit sa transformam piscina de vis in realitate.

Plante Ornamentale

tuia plante amenajari gradini constanta

tuia platani artari gradina constanta