Rulouri Gazon Snagov

Rulouri Gazon Amenajari Gradini Snagov RomGarden

Rulouri Gazon Snagov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Rulouri Gazon Snagov: Rulouri Gazon Amenajari Gradini Snagov RomGarden.

ROMGARDEN - AMENAJARI - INTRETINERE GRADINI SI SPATII VERZI - 0741.555.117

 • Amenajari peisagistice profesionale
 • Proiectare 2D/3D Gradini si Spatii Verzi
 • Instalare gazon rulou/insamantare
 • Iluminat ambiental gradina
 • Intretinere gradini si spatii verzi existente
 • Taieri si toaletare pomi, arbusti fructiferi, vita de vie, tundere gard viu
 • Aplicare ingrasaminte, tratamente fitosanitare, scarificare
 • Siteme automatizate de irigatii
 • Plante ornamentale, flori, arbori, arbusti, conifere, plante cataratoare, plante taratoare
 • Pergole de gradina
 • Amenajare Spatii de relaxare in gradina
 • Executie Alei pietonale si auto - pavaj

Montaj Rulouri Gazon - Sisteme Irigatii - Intretinere Gazon - Cascade - Alei - Plante Ornamentale

Gazonul este un element decortiv nelipsit din majoritatea gradinilor si are un impact vizual mai mare intr-o gradina mica sau medie dand senzatia ca suprafata este mult mai mare decat in realitate.

In plus, gazonul este foarte adaptabil din punct de vedere al formei. Formele circulare, rectangulare sau libere pot fi oricand modificate daca doriti sa schimbati stilul gradinii.

Pentru a amenaja o peluza aveti doua posibilitati: amenajarea prin semanat direct sau amenajarea cu rulouri gazon.

 montaj-rulouri-gazon-ilfov-bucuresti

Din punct de vedere al rezistentei la trafic si al modului de intretinere, gazonul poate fi:

 • Gazonul normal – este cel mai potrivit tip pentru curte si gradina in conditiile in care exista trafic mediu spre intens.
 • Gazonul ornamental – este destinat gradinilor publice. Acesta este rezistent incarcaturilor mari si umiditatii scazute, fara sa fie nevoie sa fie tuns prea des.
 • Gazonul sport – este tipul de gazon care suporta efort intens de scurta durata si are nevoie de o perioada de refacere si intretinere indelungata.
 • Gazon decorativ – este cel mai pretentios la intretinere. Acesta nu este deloc rezistent la trafic si are nevoie de umiditate mare.

Din punct de vedere al rezistentei gazonului in conditii climatice variate sunt:

 • Gazon de soare – este recomandat gazonul rustic mediteranean.
 • Gazon de umbra – destinat zonelor mai umbroase, unde umezeala este mai ridicata.

rulouri gazon ilfov afumati corbeanca

Irigarea este cel mai important aspect al intretinerii gazonului
Este foarte important ca iarba sa fie irigata dupa fiecare tundere. Culoarea normala a gazonului este verde inchis. Daca se schimba de la verde inchis la verde deschissi apoi la galben, acesta este un semn de deshidratare, usoara, apoi grava. Daca deshidratarea estegrava, gazonul este in pericol sa nu isi mai revina, sa apara goluri mari, sa se usuce in totalitate.

Apa trebuie sa aiba timp sa patrunda in sol. Acesta inseamna ca debitul de apa trebuie adaptat infunctie de utilajul cu care se face irigarea.Gazonul va fi irigat seara sau noaptea, pentru a evita evaporarea inutila in perioada calda.Iarba se deterioreaza daca primeste de fiecare data o cantitate insuficienta de apa. In astfel de cazuri radacina este fortata sa se indrepte catre suprafata pentru a ajunge la apa si astfel iarba devine chiar mai sensibila la seceta.

In perioada de vara, gazonul se uda obligatoriu de doua ori pe zi, de preferinta dimineata (pana in ora 08:00) si seara (dupa ora 19:00). Cantitatea de apa la o singura udare se stabileste functie de sol, speciile de gazon, temperatura maxima zilnica, conditiile meteo, zonele expuse mai mult sau mai putin la soare, etc. Se recomanda ca udarea de seara sa fie mai abundenta decat cea de dimineata.

rulouri gazon bucuresti

Intretinerea gazonului
Operatiunile uzuale de intretinere pentru gazonul obtinut prin insamantare sunt: tuns o data pe saptamana, fertilizare si erbicidare bilunara (in contratimp), extragere lunara buruieni, o tavalugire trimestriala, suprainsamantarea de toamna/primavara si aerarea (de doua ori pe an).

Gazonul tanar si crud se imbolnaveste frecvent. Primele semne care apar in gazon in momentul cand acesta se imbolnaveste sunt pete de gazon culcat, de forma circulara, care se unesc una cu alta si se transforma rapid in pete maronii. Cauzele sunt excesul de umiditate si diferentele de temperetura de la zi la noapte. Diferentele de temperatura nu se pot controla. In ceea ce priveste umiditatea, pana la prima tunsoare a gazonului este indispensabila speciilor care vor forma covorul de gazon.

Se pot face tratamente preventive cu diverse fungicide. Eficienta acestora nu este maxima intrucat se vor aplica 3 – 4 – 5 udari zilnice si apa spala substantele folosite. Pentru ca acestea sa aiba eficienta maxima, nu trebuie administrata apa cel putin 1 zi.

 


 ROMGARDEN LANDSCAPE SERVICE SRL

Amenajari peisagistice | Infiintare spatii verzi | Intretinere Gradini si Spatii verzi | Sisteme Irigatii

Acoperim judetele: Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Arges, Prahova, Dambovita, Calarasi, Buzau si Ialomita, Constanta

Plante ornamentale | Conifere | Plante perene | Foioase decorative | Arbusti | Forme deosebite

Iarba decorativa | Plante cataratoare | Plante taratoare


 

Amenajari peisagistice profesionale
ROMGARDEN ofera servicii de amenajare peisagistica, infiintare spatii verzi, montaj/instalare pavaj, alei pietonale si auto, intretinere gradina si spatiu verde, instalare sisteme de irigatii automatizate, gard viu, plante ornamentale, locuri de relaxare in gradina precum si instalarea mobilierului de gradina.

Proiectare 2D/3D Gradini si Spatii Verzi
Pentru a putea avea o viziune asupra gradinii pe care o doriti inca din stadiul de proiect, va punem la dispozitie proiectele 2 D si 3D (planuri si foto) a spatiilor verzi din gradina dumneavostra.

Analizam impreuna planurile sistemelor de irigatii, drenajele, instalatiile electrice de iluminare, planurile aleilor, locurilor de joaca, de odihna si de recreere, planurile de plantare a arborilor, arbustilor si rondurilor de flori, etc, detaliile de realizare ale design-ului peisagist si schitele tehnice.

Siteme automatizate de irigatii

sisteme irigatii

Plante ornamentale, flori, arbori, arbusti, conifere, plante cataratoare, plante taratoare

plante ornamentale calarasi

Oferim in principal plante decorative de calitate excelenta si o diversitate bogata de specii pretabile pentru cultivarea in aer liber pe intreg teritoriul Romaniei.

Astfel, oferta noastra cuprinde material saditor durabil si cu o garantie mare de prindere in noua locatie.

Servim clienti din toata Romania.

Oferim plante de diferite marimi, in recipiente de diferite volume, cu radacini goale sau cu balot de pamant. Pentru fiecare tip oferit in magazinul nostru exista caracteristici detaliate, precum si disponibilitatea si marimile oferite.

Instalare gazon rulou/insamantare

Iluminat ambiental gradina

Intretinere gradini si spatii verzi existente

Pergole de gradina

Amenajare Spatii de relaxare in gradina

Executie Alei pietonale si auto - pavaj
ROMGARDEN ofera servicii de montaj/instalare pavaj rezidential la cele mai inalte standarde, echipa noastra mandrindu-se cu peste 20 de ani de experienta in domeniu.

alei-pavaj-gazon-rulou-iasi-bucuresti

Colaboram cu cei mai importanti producatori de pavele, punandu-va astfel la dispozitie o gama variata de modele si texturi.